Shortcode
  Logo
  Book en prøvekørsel
  • 89.900 ,-
  Citroën C3 1,6 BlueHDi 100 Seduction Upgrade 5d

  Citroën C3 1,6 BlueHDi 100 Seduction Upgrade 5d

  Details
  Video button
  Tabs
  • Kilometer
   94500
  • Årgang
   2015
  • Farve
   Hvid
  • Indtræksfarve
   Grå/sort
  • Brændstof
   Diesel
  • Geartype
   Manuelt
  • Km/l
   33,3
  • Ansøg om finansiering
  Her er en C3'er med fornuftigt udstyr, den kører langt på literen 33,3 km/l og lav vægtafgift kun 130 kr. halvårligt.Bilen er rimelig velholdt, har fået ny gearkasse ved 43.000 km, og ellers løbende passet og har haft 2 ejere.HUSK: Du får både landsdækkende reklamationsret, FDM Brugtbiltest og Danmarks sikreste betalings-form, når du køber gennem Carswifter.
  Static Code

  Alle Carswifter biler er testet og nysynet hos FDM.

  Bilen har gennemgået FDM’s 3 timer test, hvor bilen bliver tjekket på over 150 punkter.

  HUSK: Du får både landsdækkende reklamationsret, FDM Brugtbiltest og Danmarks sikreste betalingsform, når du handler gennem Carswifter.

  Få tilsendt FDM testen

  Skriv til [email protected] og oplys registreringsnummeret på den bil du ønsker at hente FDM testen på.

  Vi prøver så vidt som muligt at dokumentere alle buler, ridser og skrammer, som er synlige fra en afstand på 50cm. Vi gør opmærksom på at der kan være yderligere kosmetiske fejl, som ikke er vist på billederne.

  Her holder bilen: Bøvlingbjerg

  Bemærk: For at beskytte sælgers private oplysninger, vises kun den by bilen står i.
  Ofte stillede spørgsmål

  Ofte stillede spørgsmål

  Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Nedenfor kan du se svarene på de spørgsmål vi oftest bliver stillet.

  Når du køber en bil gennem Carswifter er du dækket Købeloven. Det betyder, at du har fuld reklamationsret på bilen, som hos enhver anden forhandler. Carswifter er oven i købet landsdækkende. Så skulle der opstå problemer med din bil, finder vi et værksted der  hvor du er. Og det er ret praktisk, hvis du har købt bilen i Sorø, men der opstår et problem når du er i Skagen.

  Det er meget få biler der ikke har fejl. Faktisk finder FDM i gennemsnit seks fejl ved de biler, som de tester. Hos Carswifter synes vi det er bedre at lade vores kunder få en uvildig gennemgang af bilen, end at bruge ressourcer på en hurtig klargøring. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til testen, og vi kan også indhente konkrete tilbud på udbedring af eventuelle fejl.

  Det er ingen hemmelighed, at der har været mange eksempler på kunder, der er blevet snydt af bilforhandlere. Derfor har vi valgt en løsning hvor det er Spar Nord Bank A/S, der har ansvaret for dine og sælgers penge. Rent praktisk foregår det på nøjagtig samme måde, som ved en bolighandel. Der oprettes en særlig deponeringskonto for hver bil, og denne konto er klausuleret således, at det kun er Spar Nord Bank A/S, der kan disponere over den.

  Nej. Prisen på bilen er inklusiv alt – også omregistrering til dit navn.

  Stil et spørgsmål

  Skriv dine spørgsmål her hvis du blot er nysgerrig, eller ønsker at vide mere om bilen.

  Forsikringstilbud

  Change the color to match your brand or vision, add your logo, choose the perfect thumbnail, remove the playbar

  Læs mere

  Forsikringstilbud

  Change the color to match your brand or vision, add your logo, choose the perfect thumbnail, remove the playbar

  Læs mere