Shortcode
  Logo
  Book en prøvekørsel
  • 359.900 ,-
  Volvo V60 2,0 T5 245 Momentum aut. 5d

  Volvo V60 2,0 T5 245 Momentum aut. 5d

  Details
  Video button
  Tabs
  • Kilometer
   41000
  • Årgang
   2016
  • Farve
   Sort
  • Indtræksfarve
   Sort
  • Brændstof
   Benzin
  • Geartype
   Automatisk
  • Km/l
   15,6
  • Ansøg om finansiering
  Bilen er monteret med samtlige Polestar tilvalg. Ud over standardudstyr og Momentum udstyr har bilen: Digital instrumentering.  Sort læder-indtræk med hvide syninger. Sensus navigation.Parkeringsensor bag.  Vognbane assistent. Måtter i tekstil. Integreret barnesæde og kopholder på bagsæde . Originale Volvo fælge med vinterdæk medfølger. R-design :3 eget læder rat og sports pedaler samt softnose front og kølergrill. Nypris på bilen +700.000Alle biler hos Carswifter har gennemgået FDM’s Brugtbiltest, som tager 3 timer, hvor bilen bliver tjekket på over 150 punkter, og eventuelt bliver nysynet, hvis det passer til bilens alder.FDM-testen kan downloades på www.carswifter.dk eller bestilles på: [email protected] - skriv venligst hvilken bil du er interesseret i. Du får både landsdækkende reklamationsret, og Danmarks sikreste betalings-form, når du handler hos Carswifter.0-100 km/t på 6.4 sekunder og topfart på 230 km/tAttraktiv finansieringsforslag: Månedlig ydelse 4.341 per måned over 84 mdr, ÅOP før skat 3.9%
  Static Code

  Alle Carswifter biler er testet og nysynet hos FDM.

  Bilen har gennemgået FDM’s 3 timer test, hvor bilen bliver tjekket på over 150 punkter.

  HUSK: Du får både landsdækkende reklamationsret, FDM Brugtbiltest og Danmarks sikreste betalingsform, når du handler gennem Carswifter.

  Få tilsendt FDM testen

  Skriv til [email protected] og oplys registreringsnummeret på den bil du ønsker at hente FDM testen på.

  Vi prøver så vidt som muligt at dokumentere alle buler, ridser og skrammer, som er synlige fra en afstand på 50cm. Vi gør opmærksom på at der kan være yderligere kosmetiske fejl, som ikke er vist på billederne.

  Her holder bilen: Slagelse

  Bemærk: For at beskytte sælgers private oplysninger, vises kun den by bilen står i.
  Ofte stillede spørgsmål

  Ofte stillede spørgsmål

  Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Nedenfor kan du se svarene på de spørgsmål vi oftest bliver stillet.

  Når du køber en bil gennem Carswifter er du dækket Købeloven. Det betyder, at du har fuld reklamationsret på bilen, som hos enhver anden forhandler. Carswifter er oven i købet landsdækkende. Så skulle der opstå problemer med din bil, finder vi et værksted der  hvor du er. Og det er ret praktisk, hvis du har købt bilen i Sorø, men der opstår et problem når du er i Skagen.

  Det er meget få biler der ikke har fejl. Faktisk finder FDM i gennemsnit seks fejl ved de biler, som de tester. Hos Carswifter synes vi det er bedre at lade vores kunder få en uvildig gennemgang af bilen, end at bruge ressourcer på en hurtig klargøring. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til testen, og vi kan også indhente konkrete tilbud på udbedring af eventuelle fejl.

  Det er ingen hemmelighed, at der har været mange eksempler på kunder, der er blevet snydt af bilforhandlere. Derfor har vi valgt en løsning hvor det er Spar Nord Bank A/S, der har ansvaret for dine og sælgers penge. Rent praktisk foregår det på nøjagtig samme måde, som ved en bolighandel. Der oprettes en særlig deponeringskonto for hver bil, og denne konto er klausuleret således, at det kun er Spar Nord Bank A/S, der kan disponere over den.

  Nej. Prisen på bilen er inklusiv alt – også omregistrering til dit navn.

  Stil et spørgsmål

  Skriv dine spørgsmål her hvis du blot er nysgerrig, eller ønsker at vide mere om bilen.

  Forsikringstilbud

  Change the color to match your brand or vision, add your logo, choose the perfect thumbnail, remove the playbar

  Læs mere

  Forsikringstilbud

  Change the color to match your brand or vision, add your logo, choose the perfect thumbnail, remove the playbar

  Læs mere