Hvorfor Carswifter?

Hvorfor bliver en bil 15-30% mere værd af at stå i en stor glasbygning med 100 andre biler? Ifølge Dansk Brancheanalyse udgør 60% af omkostningerne hos en gennemsnitlig bilforhandler udgifter til lager og bygninger.

Vi har ikke udgifter til hverken lager eller store bygninger. Derfor kan vi både sætte vores biler til en relativt lav pris og samtidig give dig flere penge for din bil, når du skal sælge. Og både køber og sælger er naturligvis dækket af Købelovens reklamationsret - præcist som hos enhver anden bilforhandler.

Christian, Thomas og Tobias
Carswifter er omtalt i medier som bl.a.

Carswifter - Det er nemt, sikkert og klogt.

Den kloge måde at handle bil på

For få år siden var vi i gennemsnit ude og se på mere end 10 biler, før vi købte en. I dag foregår det meste af beslutningsprocessen på nettet. Derfor er vi kun ude og se på 1,6 biler før vi køber. Carswifter har ikke store, omkostningstunge bilhuse med hundreder af biler på lager.

Den sikre måde at handle bil på

Når du handler gennem Carswifter, er du dækket af Købeloven. Det betyder, at du er ansvarsfri som sælger og har fuld reklamationsret, som køber.

Den nemme måde, at handle bil på

Carswifter tager sig af stort set hele salgsprocessen, når du skal sælge. Alle vores biler har en FDM Brugtbilsattest, så behøver du ikke have en mekaniker med dig, når du skal købe.

Seneste biler sat
til salg

Se alle vores biler her

Få mere til dig selv, når du handler bil

Med Carswifter er det nemt, trygt og helt risikofrit, at sælge din bil. Og du har fuld reklamationsret efter Købeloven, når du køber.