Lidt om Carswifter

Hos Carswifter forstår vi ikke, hvorfor en bil bliver mere værd af at stå sammen med 100 andre biler i en flot glasbygning. Ifølge Dansk Brancheanalyse udgør 60% af omkostningerne hos en gennemsnitlig bilforhandler udgifter til lager og bygninger.

Vi har ikke udgifter til hverken lager eller store bygninger. Derfor kan vi både sætte vores biler til en relativt lav pris og samtidig give dig flere penge for din bil, når du skal sælge. Og både køber og sælger er naturligvis dækket af Købelovens reklamationsret - præcist som hos enhver anden bilforhandler.

Den kloge måde at handle bil på

For få år siden var vi i gennemsnit ude og se på mere end 10 biler, før vi købte en. I dag foregår det meste af beslutningsprocessen på nettet. Derfor er vi kun ude og se på 1,6 biler før vi køber. Carswifter har ikke store, omkostningstunge bilhuse med hundreder af biler på lager.

Den sikre måde at handle bil på

Som sælger er du dækket af “no cure – no pay.” Det betyder, at du ikke skal have en krone op af lommen. Vores ydelse er gratis, hvis bilen ikke er solgt indenfor den aftalte periode.

Den nemme måde, at handle bil på

Carswifter tager sig af stort set hele salgsprocessen, når du skal sælge. Alle vores biler har en FDM Brugtbilsattest, så behøver du ikke have en mekaniker med dig, når du skal købe.

Team

Mød teamet bag Carswifter

Christian Steffensen

Thomas Mørk Hansen

Tobias Steffensen

Biler

Seneste biler til salg